• 09 ΟΚΤ 16
  • 0
  Γρηγοριάδης Η. Παύλος

  Γρηγοριάδης Η. Παύλος

  Γεννήθηκε την 29-06-1956 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 1984 από την Università degli studi di Padova, Facoltà di Medicina e Chirurgia με βαθμό 93/110 (8,5/10).

  Μετά την στρατιωτική του θητεία και την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου, έλαβε την εκπαίδευση ειδικότητας στα νοσοκομεία 424ΓΣΝΕ στο τμήμα εντατικής θεραπείας, και στα τμήματα Γενικής Χειρουργικής του ΓΝΝ Πολυγύρου Χαλκιδικής και ΓΝΝ Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης και έλαβε τον τίτλο του Γενικού Χειρουργού το 1993.

  Έκτοτε ασκεί την ειδικότητα σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Από τότε έχει διεκπεραιώσει πάνω από δέκα χιλιάδες επεμβάσεις της μικρής, μέσης, μεγάλης και ογκολογικής χειρουργικής.

  Διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος των χειρουργικών τμημάτων επί σειρά ετών των κλινικών ΓΑΛΗΝΟΣ, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ και από το 2014 της Μαιευτικής-Γυναικολογικής και Χειρουργικής Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Θεσσαλονίκης

  Εφαρμόζει και συλλέγει κλινικές πληροφορίες από καινοτόμα χειρουργικά πρωτόκολλα σε ότι αφορά την ογκολογική χειρουργική του πεπτικού συστήματος, τις ορθοπρωκτικές παθήσεις και την προληπτική και ογκολογική μαστολογία.

  Έχει δημοσιεύσει πειραματικές κλινικές εργασίες σε Ελληνικά και παγκόσμια ιατρικά συνέδρια, με προσωπική παρατήρηση και μελέτη, γύρω από προσωπικές και τροποποιημένες χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγα, της βουβωνοκήλης και της αιμορροϊδοπάθειας.

  Leave a reply →